ro
icon arrow down
RO
EN
Stimate client, programul de livrari este cuprins intre 10:00 si 00:00Va rugam reveniti in acest interval
Stimate client, programul de livrari este cuprins intre 10:00 si 00:00. Va rugam reveniti in acest interval.
Acasa | Concept
Preparate de calitate

Preparatele noastre, extrem de variate, respecta standarde inalte de calitate, prin alegerea ingredientelor proaspete, pastrate in conditii optime, prin prelucrarea lor in utilaje profesionale si nu in ultimul rand printr-o igiena desavarsita. De asemeni este de mare pret sanatatea clientilor nostri, astfel preparatele sunt realizate conform regulilor de siguranta alimentara, in vederea pastrarii valorii nutritionale a alimentelor si evitarii aditivilor si conservantilor.

Preparate de calitate
Diversitate si creativitate

Diversitatea fiind un element esential, meniul pe care il propunem este inspirat atat din bucataria traditionala cat si din cea internationala si personalizat prin maiestria bucatarilor nostri. Meniul cuprinde peste 100 de preparate culinare: aperitive, supe/ciorbe, feluri principale cu preparate din carne de pasare, porc, vita, peste si fructe de mare, salate, burgeri, deserturi, bauturi. Suntem ingeniosi si flexibili, avem disponibilitatea de a modifica unele retete la cererea clientilor, in limita posibilitatilor, prin adaugarea sau eliminarea anumitor ingrediente.

Diversitate si creativitate
Livrare rapida

Intr-o maniera moderna, adaptata stilului de viata activ, in care timpul devine un lux, suntem alaturi de clientii nostri si ne angajam ca produsele livrate la birou sau acasa sa ajunga in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii. In acelasi timp ne asumam provocarea de a deveni cat mai buni, iar serviciul nostru de livrare sa exceleze si sa progreseze continuu.

Livrare rapida
Login
Ai deja un cont? Logheaza-te pentru a nu pierde istoricul tau.
Nu am inca un cont.
Recuperare parola
Nicio problema, o sa-ti trimitem un cod pe email pantru a modifica parola.
Recuperare parola
Nicio problema, o sa-ti trimitem un cod pe email pantru a modifica parola.
Cont nou
Creeaza un cont pentru a face mai rapid o comanda.